Βικτώρια Καρύδα: Δυο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – «Είμαι χάλια, έχασα τον άνθρωπό μου»

Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του συζύγου της… Στις 31 Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας. Σήμερα, λίγους μήνες μετά, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για πρώτη φορά μετά το δυσάρεστο συμβάν στο ένθετο Secret και στη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου», είπε  η ξανθιά καλλονή, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά και η κόρη της.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, μπορεί να γράφεται ότι η Βικτώρια σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα μία για πάντα κι να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αυστραλία, η ίδια ωστόσο για πρώτη φορά βάζει τέλος στις φήμες: «Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε», εξήγησε στο ένθετο, ανοίγοντας την καρδιά της για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν.

tlife.gr

 

Διαβάστε επίσης