"Ταλαιπωρία" και μετά θάνατον - Στα αζήτητα το Πατρινό ζευγάρι - Βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του

αρχες δεκεμβρίου

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από τη στιγμή που ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα τους, σε πολυκατοικία επί της οδού Κύπρου στην Πάτρα και παραμένει άταφο.

Οι σοροί τους από τις 3 Δεκεμβρίου, παραμένουν στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας και μοναδικός συγγενής που όπως είχε αποκαλύψει το tempo24.news, εντοπίστηκε φαίνεται πως δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον, για την ανάληψη των διαδικασιών ταφής των ηλικιωμένων. 

Πάτρα: Ανατροπή με τις "ξεχασμένες" σορούς του ηλικιωμένου ζευγαριού

Υπενθυμίζεται πως από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, προέκυψε πως ο θάνατος της 73χρονης, οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο και έχουν παραγγελθεί τοξικολογικές εξετάσεις, για τον 93χρονο σύζυγος της η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη,  καθώς η κατάσταση της σορού - προχωρημένη σήψη - δεν επέτρεπε την ακριβή διευρεύνηση, κάτι που αναμένεται να προκύψει από τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Στο κρανίο του υπερήλικα εντοπίστηκε τραύμα,  "εύρημα συμβατό της πτώσεως", όπως ανέφερε στο tempo24.news, η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσιας Πατρών,  Αγγελική Τσιόλα.

Η 73χρονη  όπως προέκυψε από την Ιατροδικαστική εξέταση, έφυγε από τη ζωή δυο ημέρες μετά από το θάνατο του 93χρονου.

Όλο αυτό το διάστημα, όπως αποκάλυψε το tempo24.news, η ηλικιωμένη  παρέμενε μαζί του στο διαμέρισμα, ακολουθώντας το καθημερινό της πρόγραμμα. Η σορός του υπερήλικα που εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς το μεσημέρι της Δευτέρας, βρισκόταν πεσμένος στο χώρο της κουζίνας. Εκεί η γυναίκα φαίνεται πως περνούσε και τον περισσότερο χρόνο της.

Μάλιστα έθετε σε λειτουργία και ένα σώμα καλοριφέρ, για να ζεσταθεί. Ο άνδρας της που είχε "φύγει" περίπου 5 ημέρες από το θάνατο της, κείτονταν στο πάτωμα σε προχωρημένη σήψη. Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως δεν "ενοχλούσε" την 73χρονη, που συνέχιζε κανονικά τη ζωή της εντός του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, είχε πλύνει ακόμα και εσώρουχα του νεκρού συζύγου της, ενώ είχε προχωρήσει και στην παραγγελία φαγητού...!

Στο ερώτημα γιατί η 73χρονη δεν κάλεσε από την πρώτη στιγμή σε βοήθεια, η απάντηση φαίνεται πως "κρύβεται" στα προβληματα υγείας που φέρεται να αντιμετώπιζε. Εικάζεται πως έπασχε από κατάθλιψη ή Αλτσχαιμερ. 

Σύμφωνα πληροφορίες, δεν έχει εμφανιστεί, ακόμη, συγγενικό πρόσωπο και για τον νεαρό άνδρα, ηλικίας 30-35 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80m, που εντοπίστηκε νεκρός  στη θαλάσσια περιοχή των Νιφορεΐκων, το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου. Οι αρχές, πλέον, εικάζουν ότι ίσως πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή και έχασε τη ζωή του, ενώ κολυμπούσε.

Διαβάστε επίσης