Eκδήλωση του Νικολόπουλου για τις δημοτικές εκλογές- Δεν δεσμεύεται ακόμη για υποψήφιος- Πρέπει να ενεργοποιηθεί η Πάτρα, είπε- Στην κοπή της πίτας η απόφαση ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για τις δημοτικές εκλογές πραγματοποιεί αυτή την ώρα  ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, για τον οποίο έχουν γίνει δηλώσεις για να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Η εκδήλωση γίνεται στο ξενοδοχείο Patra Palace καιστον προθάλαμο συλλέγονται υπογραφές στήριξης μιας πιθαής υποψηφιότητάς του βουλευτή για το δήμο της Πάτρας. όιπως είπε ο κ. Νικολόπουλος, δεν δεσμεύεται ακόμη ότι θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Πάτρας. Πρέπει να ενεργοποιηθεί η πόλη, είπε και ανακοίνωσε ότι την απόφασή του θα την κάνει γνωστή κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του γραφείου του.

«Εγώ είμαι στη διάθεση των Πατρινών είπε ο κ. Νικολόπουλος. Θα κάνω ανακοινώσεις στην κοπή της πίτας όταν θα έχει μιλήσει ο κόσμος και θα μου έχει πει κατέβα για υποψήφιος δήμαρχος». Προφανώς ο βουλευτής Αχαΐας, επιδιώκει συλλογή υπογραφών προκειμένου να εμφανίσει την πιιθανή  υποψηφιότητά του ως λαϊκό αίτημα. Ωστόσο είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι πρόκειται για μια από τις γνωστές .. τρίπλες του Νίκου Νικολόπουλου που τον κρατούν στην επικαιρότητα.