Λάρισα: 37χρονος λοχίας, στο… τσακίρ κέφι, «γάζωσε» δυο πολυκατοικίες με όπλο!

03/01/2019 | 18:42

Φθορές σε δυο διαμερίσματα, στη συνοικία του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, προκάλεσαν οι σφαίρες από το όπλο ενός 37χρονου λοχία του Στρατού, ο οποίος θέλησε να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους με… μπαλωθιές. 

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», ο Λαρισαίος λοχίας βρισκόταν στο σπίτι φίλων του στην περιοχή του Αγίου Θωμά και πιθανότατα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 37χρονος πήρε ένα όπλο από έναν 64χρονο φίλο του και επιχείρησε να ρίξει στον αέρα. 

Για άγνωστο λόγο, ωστόσο, ξεκίνησε να πυροβολεί σε χαμηλότερο ύψος, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε δυο γειτονικά σπίτια! 

Οι ένοικοι των δυο σπιτιών, εκείνη την ώρα, απουσίαζαν με συνέπεια να μην κινδυνεύσουν. Παρά ταύτα, όταν ο ένας ιδιοκτήτης επέστρεψε στην κατοικία του διαπίστωσε ότι το διαμέρισμά του ήταν… «γαζωμένο» καθώς και ότι είχαν προκληθεί φθορές σε κουφώματα και τζάμια. 

Ο 37χρονος λοχίας βρέθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς για άσκοπους πυροβολισμούς ενώ μαζί του συνελήφθη και ο 64χρονος φίλος του και ιδιοκτήτης του πιστολιού γιατί του το παραχώρησε παράνομα. 

Το πιστόλι κατασχέθηκε, ο 64χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου και αφέθηκε ελεύθερος καθώς ορίσθηκε τακτική δικάσιμος ενώ στρατονόμοι παρέλαβαν τον 37χρονο λοχία και αναμενόταν να τον οδηγήσουν χθες ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας