Πέντε τρόποι να είσαι ακόμα πιο στυλάτη το 2019

Όλες αυτές οι λίστες με «τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για τη νέα χρονιά» δεν είναι ότι μας βρίσκουν αντίθετες, προς θεού, αλλά ξέρουμε και ξέρεις πως δύσκολα εφαρμόζονται σε ό,τι αφορά το στυλ μας. Αν αγαπάς την μονοχρωμία δεν θα γίνεις ξαφνικά υπέρμαχος του color-blocking.

Αν επιλέγεις σοφιστικέ εμφανίσεις δεν είναι λογικό να αρχίζεις να κυκλοφορείς με girly σύνολα. Υπάρχουν όμως μικρά πραγματάκια, εύκολα στυλιστικά τρικ, που μπορείς να υιοθετήσεις για να κάνεις ακόμα πιο κομψά και «ψαγμένα» τα outfits που ήδη είχες στην γκαρνταρόμπα σου και προγραμμάτιζες να φορέσεις. Παρακάτω θα βρεις πέντε styling tips για να κάνεις στα looks σου μία «αναβάθμιση» αντίστοιχη με τη νέα χρονιά… τόσο λαμπερή όσο ευχόμαστε να είναι και αυτή. Καλό 2019 να έχουμε! Και πολύ πολύ chic!

1. Βρες ένα statement πανωφόρι που σου ταιριάζει και μην διστάζεις να το φοράς όλη την ημέρα, ακόμα και με τα πρωινά σου σύνολα.

2. Μην ντύνεσαι υπερβολικά casual ακόμα και το πρωί. Ένα καλοραμμένο παλτό και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πάντα θα σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφη και κομψή.

3. Χρησιμοποίησε τα πιο απλά στυλιστικά τρικ -όπως το να βάλεις τη μισή σου μπλούζα μέσα από το παντελόνι σου- με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.

4. «Παίξε» με τις βασικές μεθόδους layering φορώντας ένα πουλόβερ πάνω από ένα φόρεμα το οποίο φοράς ήδη πάνω από ένα παντελόνι.

5. Τόλμησε το mix&match: ένα preppy σακάκι με μία gipsy φούστα είναι ένας πρώτης τάξεως συνδυασμός για να το εφαρμόσεις στα καθημερινά σου looks.

Διαβάστε επίσης