Πάτρα: Εορταστική εκδήλωση του Δήμου στου Ταραμπούρα

Στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς κεντρική πλατεία των εργατικών κατοικιών Ταραμπούρα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσαν ο Νότιος Τομέας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, ευχήθηκε χρόνια πολλά. Χάρη στις δυνάμεις σας, στις δυνάμεις μας και στην καλή οργάνωση, δίνουμε σήμερα, με τη γιορτή αυτή χαρά σε όλους εδώ στη συνοικία της πόλης μας. Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά που έρχεται, να μην υπάρχει φτώχεια και στα πρόσωπα να παιδιών μας να βλέπουμε μόνο χαμόγελα, όπως τα βλέπουμε σήμερα. Αν είμαστε ενωμένοι θα βρεθεί διέξοδος.».

Η πλατεία είχε στολιστεί από εργαζόμενους του Δήμου, ενώ οι δάσκαλοι του Χορευτικού που δραστηριοποιούνται στο παράρτημα της περιοχής Ταραμπούρα, χόρεψαν με τα παιδιά παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και θα διασκεδάσουν με παραδοσιακά παιχνίδια.

Σε όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή, προσφέρθηκαν λουκουμάδες και άλλες λιχουδιές.

 

Διαβάστε επίσης