Πάτρα: Η λογομαχία που παρ' ολίγον να καταλήξει σε τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων - Νεαρός παρέσυρε με Ι.Χ 48χρονη

ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 25ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΥΜΑ

Ο διαπληκτισμός για προσωπικές διαφορές όπως πληροφορείται το tempo24.news, μεταξύ ενός 25χρονου και μιας 48χρονης παρ' ολίγον να εξελιχθεί σε τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, έξω από καφέ επί της οδού Δημοκρατίας στην Οβρυά, ο νεαρός μαζί με τρία ακόμα άτομα,εντόπισε τη γυναίκα και αφού καβγάδισαν δεν δίστασε να μπει στο αυτοκίνητο του, να αναπτύξει ταχύτητα και να κατευθυνθεί στο μέρος της, παρασύροντας και τραυματίζοντας την.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", όπου διαπιστώθηκε πως φέρει ελαφρά τραύματα και αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. 

Το βράδυ των Χριστουγέννων το θυμα μετέβη στο Γ΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου κατήγγειλε το γεγονός και υπέβαλλε μήνυση κατά του δράστη, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η γυναίκα φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς πως ο 25χρονος μαζί με τους φίλους του, την επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά, εξυβρίζοντας και απειλώντας την

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε 
δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού και τριών ακόμα ημεδαπών 
ανδρών,  οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, χθες το απόγευμα στην Οβρυά 
Πατρών,λόγω  προσωπικών διαφορών, απείλησαν και εξύβρισαν με διάφορες 
φράσεις 48χρονη ημεδαπή, ενώ παράλληλα την έσπρωξαν με τα άκρα τους.
Επιπλέον, ο 25χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο την 48χρονη προκαλώντας της 
σωματικές βλάβες.
Η τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», για 
την παροχή πρώτων βοηθειών.
 

Διαβάστε επίσης