Αλβανία: Τι αναφέρουν για τον Ελληνικό στρατό και τα σύνορα με την Τουρκία

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

«Φωτιά» έχουν πάρει οι αρθρογράφοι-όργανα των δημιουργών προκλήσεων στην γειτονική Αλβανία, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την δημιουργία αρνητικού κλίματος κατά των Ελλήνων.

Βέβαια πρώτοι από όλους που θα «πληρώσουν το μάρμαρο» είναι οι Έλληνες της Αλβανίας, που ήδη έρχονται αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστολές από το αλβανικό κράτος.

Έτσι λίγες μέρες μετά τις μπουλντόζες που γκρέμιζαν ελληνικά σπίτια, αποθήκες και καταστήματα στην Β.Ήπειρο, τον ανθελληνικό τους ρόλο ανέλαβαν ορισμένα ΜΜΕ στην γείτονα χώρα.

Αυτή τη φορά όμως δεν περιορίστηκαν απλά σε ανιστόρητα ντοκιμαντέρ που παρουσίαζαν τους Έλληνες προγόνους ως τους «θύτες» και «κακούς», αλλά παρουσίασαν δήθεν αληθινές μαρτυρίες από….ελληνικά στρατόπεδα.

Πρόκειται για μαρτυρίες Αλβανών φαντάρων που δήθεν ομολογούν την εκμετάλλευση του ελληνικού κράτους εις βάρους τους, αφού υποτίθεται πως τους έχουν στην πρώτη γραμμή απέναντι στην Τουρκία.

Ορισμένα εμπρηστικά άρθρα μάλιστα δεν παραλείπουν την πιθανότητα ελληνοτουρκικού πολέμου, στον οποίο οι Αλβανοί στρατιώτες θα είναι κυρίως εκείνοι που θα…χύσουν το αίμα τους για την Ελλάδα.

Κοινώς, κατά τα αλβανικά ΜΜΕ, οι Αλβανοί φαντάροι είναι εκείνοι που…φυλάνε τις Θερμοπύλες στην Ελλάδα.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης