Ευχές από τον Χρήστο Πατούχα και την "Ανυπότακτη Πολιτεία"

Σε μήνυμά του ο επικεφαλής της "Ανυπότακτης Πολιτείας" Χρήστος Πατούχας αναφέρει: Σε όλους τους συμπολίτες μας, στέλνουμε τις βαθύτατες και πιο εγκάρδιες ευχές μας. Για καλές γιορτές, καλή χρονιά, υγεία, δύναμη και αντοχή. Με επικοινωνία, συναναστροφή, αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους από εμάς. Να μην χάσουμε την ελπίδα μας για καλύτερη ζωή, να την γεμίσουμε με τα τραυματισμένα ιδανικά μας για προκοπή και δίκαιο κόσμο, να αυξήσουμε την συλλογική μας δράση με πίστη στο κοινό καλό.
Γνωρίζουμε όλες τις δυσκολίες. Για τα παιδιά μας, για τους ανήμπορους, για τις μεγάλες μας ήττες, για τις απογοητεύσεις και τις προδοσίες. Αλλά μπορούμε, παρόλα αυτά, να βαδίζουμε όρθιοι και περήφανοι. Όπως η ιστορία του λαού μας το επιτάσσει. Όπως η ίδια η ζωή το κάνει στο γύρισμα των κύκλων της. Και είναι η ίδια η ζωή που μας τροφοδοτεί με αισιοδοξία και ελπίδα. Ελπίδα για το καλύτερο, για την νίκη.
Η Ανυπότακτη Πολιτεία, σας διαβεβαιώνει για την μαχητική της παρουσία και την νέα χρονιά. Στηριζόμαστε στους φίλους μας, στηριζόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας. Δεσμευόμαστε, ότι όπως πάντα, την εμπιστοσύνη σας την ξεπληρώνουμε στο πολλαπλάσιο.
Καλή χρονιά, υγεία και χαρά σε όλους σας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ