Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Διαψεύδει τον γιατρό ο "κολλητός" του φίλος - Ποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί ανοίγουν

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς η κατάθεση "κολλητού" φίλου του γιατρού στον εισαγγελέα, μία ημέρα μετά τον θάνατο της 44χρονης, αλλάζει τα δεδομένα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, ουσιαστικά η κατάθεση αυτή διαψεύδει τον γιατρό, αφού υποστήριξε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου για την Ειρήνη Λαγούδη, λέγοντας χαρακτηριστικά "μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του”.

Ο εισαγγελέας κάλεσε εκ νέου τον γιατρό, ο οποίος επέμεινε πως είχαν συζητήσει για την 44χρονη και επικαλέστηκε, μάλιστα, το κινητό του τηλέφωνο.

Ο γιατρός υποστήριξε ότι πήρε μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά, όπως είπε στον εισαγγελέα, δεν πήρε σοβαρά τις απειλές.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου”, ωστόσο, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού, δεν εντοπίστηκαν τα μηνύματα της 44χρονης, κάτι που υπογράμμισε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, κ. Ταουξής, o οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα για νέες κακουργηματικές πράξεις και επιπλέον αναμένεται να ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί.

Διαβάστε επίσης