Χωρίς δίπλωμα οι οδηγοί του σοβαρού τροχαίου στην Κάτω Αχαΐα - Σε κρίσιμη κατάσταση 21χρονος

στην Πλατεία Δύμης

Συνελήφθη ο 18χρονος οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 21χρονο δικυκλιστή, το βράδυ της Πέμπτης στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι δυο οδηγοί δεν διαθέτουν άδεια οδήγησης. Το τροχαίο συνέβη στην πλατεία Δύμης, όταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 18χρονος άλλαξε απροειδοποιήτα κατεύθυνση πορείας του οχήματος του. Η σύγκρουση με το δίκυκλο του 21χρονου διανομέα φαγητού, ήταν αναπόφευκτη.

Σοβαρό τροχαίο - Εγκατέλειψε το θύμα και συνελήφθη ο οδηγός Ι.Χ. στην Κάτω Αχαγιά - Νοσηλεύεται 20χρονος στον Άγιο Ανδρέα με σοβαρά τραύματα - ΦΩΤΟ

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του συμβάντος, αφήνοντας αβοήθητο το θύμα που είχε τραυματιστεί σοβαρά, στο κεφάλι και τον θώρακα. Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, όπου λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη με την κατηγορία της εγκατάλειψης.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας".

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

 

Διαβάστε επίσης