Nomads: Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε στην Ελλάδα!

Το Nomads τέλειωσε οριστικά για τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε.

Ο ηθοποιός και μοντέλο έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το reality περιπέτειας, το βράδυ της Κυριακής. Αντίθετα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν αυτός που προτίμησαν οι τηλεθεατές και του έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι από την Μαδαγασκάρη. Φυσικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρισκόταν η μητέρα του, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία, για να πάρει μία μεγάλη αγκαλιά τον διάσημο γιο της.

«Και αυτή η όμορφη περιπέτεια τελείωσε… ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη κ την την στήριξη… η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα λίγο στην αρχή, αλλά θα ήταν άδικο να φύγει ένας τόσο καλός παίχτης σαν τον Στέλιο..που μάλιστα αδικήθηκε στον παρελθόν καθώς πλήρωσε πολύ πιο ακριβά από ότι έπρεπε τα λάθη του αυτός και η οικογένειά του ..στηρίζω τον Στελάκο για τελικό κ το αλάνι τον μισθοφόρο.. .σφάξτε και μοιράστε τα ρε Eισβο!», ήταν το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Nomads.

Διαβάστε επίσης