The Voice: Νικήτρια η Λεμονιά Μπέζα στον μεγάλο τελικό

Οι οκτώ καλύτερες φωνές του φετινού Voice of Greece ανταγωνίστηκαν σε ένα συναρπαστικό τελικό. Μόνο ένας όμως, μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο που τον συνοδεύει.

Όλοι οι coaches εκπροσωπήθηκαν με τουλάχιστον έναν παίκτη από την δική τους ομάδα στον τελικό του «Voice of Greece». Τις πιο πολλές συμμετοχές, είχε η ομάδα της Έλενας Παπαρίζου με τρεις. Θυμίζουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και την διεκδίκηση του επάθλου ήταν:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια η Λεμονιά Μπέζα και η Μαρία Ιερωνυμάκη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο Ζάχος Καραμπάσης, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Αριάδνη Νεoφύτου, η Κλαυδία Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς και τέλος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου.
Όλοι οι coaches τραγούδησαν ζωντανά και παρέσυραν το κοινό σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης έκλεψε πάλι την παράσταση όπως κάθε χρόνο με το χιούμορ και τις ετοιμόλογες απαντήσεις του, όπως φαίνεται και στα post που κοινοποιήθηκαν στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.

H τελική τετράδα στις προτιμήσεις του κοινού στο πρώτο μέρος της διαδικασίας ήταν: ο Λούης Παναγιώτου, η Μαρία Ιερωνυμάκη, η Μαρίνα Τζιάγουιρθ και η Λεμονιά Μπέζα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την Κλαυδία Παπαδοπούλου ως ένα απο τα φαβορί. Ο Πάνος Μουζουράκης παρηγόρησε τον Ζάχο Καραμπάση που είχε γενέθλια, τραγουδώντας του με τους υπόλοιπους κριτές το «Happy birthday» πάνω στη σκηνή.

Στη συνέχεια η τελική τετράδα τραγούδησε για μια ακόμη φορά. Τελικά το κοινό ανέδειξε νικήτρια στην δεύτερη φάση της ψηφοφορίας την Λεμονιά Μπέζα!

Διαβάστε επίσης