Πάτρα: Κι ... o άγιος θέλει φοβέρα! Η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα σε πολίτες μετά την πρωινή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου και την παρέμβαση Πελετίδη

όσοι ήσαν παρόντες στη διαμαρτυρια

Άμεσα αποτελεσματικές αποδείχθηκαν οι σημερινές κινητοποιήσεις που διοργάνωσε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στη ΔΕΗ, καθώς η επιχείρηση από νωρίς το απόγευμα άρχισε να προχωρά στην επανασύνδεση του ρεύματος που είχε κόψει σε πατρινούς!

Όπως ενημέρωσε το tempo24 αναγνώστης που του είχε διακοπεί από τον περασμένο Ιούλιο το ρεύμα και μετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα, λίγο μετά τις 4μμ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μαζί με τον Δήμαρχο Κώστας Πελετίδη πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΗ, ενώ έξω από το κτίριο δεκάδες πολίτες διαδήλωναν κατά της διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης , αλλά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κώστας Σπανός ζήτησαν από το στέλεχος της ΔΕΗ να τερματιστεί άμεσα κάθε διακοπή ρεύματος , ενώ όσοι πολίτες ήταν μαζί στην κινητοποίηση και τους είχε διακοπεί η παροχή να δώσουν τα στοιχεία τους για να υπάρξει άμεσα επανασύνδεση.

Πράγματι συμπληρώθηκε ο κατάλογος των πολιτών (περίπου 20 άτομα) και μετά από μερικές ώρες η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης