Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στη ΔΕΗ - Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της ΔΕΗ, στην Ακτή Δυμαίων, οργανώνει το πρωί της Πέμπτης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας με στόχο την επανασύνδεση όλων τον κομμένων ρευμάτων σε σπίτια φτωχών οικογενειών, προκειμένου κανένα σπίτι να μην μείνει χωρίς ρεύμα τις ημέρες των εορτών.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Αχαϊας, σε κάλεσμά του για συμμετοχή στην συγκέντρωση, αναφέρει:

«Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβάλλει την «μεταμνημονιακή εποχή», την «επιστροφή στην κανονικότητα»,  την «αποκατάσταση των αδικιών»  χιλιάδες λαϊκές οικογένειες  δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Περίπου 300 οικογένειες στην πόλη ζουν χωρίς ρεύμα, ενώ 1500 ειδοποιητήρια για διακοπή ρεύματος έχουν σταλεί και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το 2018 να υπάρχουν παιδιά, λαϊκές οικογένειες, υπερήλικες χωρίς ρεύμα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Η φοροεπιδρομή τα χαράτσια  η περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και η αύξηση της  ανεργίας  που μαστίζει τους εργαζόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα τα λαϊκά νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

ΑΡΚΕΤΑ  ΜΑΤΩΣΑΜΕ- ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

Επανασύνδεση όλων τον κομμένων ρευμάτων σε λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν με βάση το εισόδημά τους.
Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατικό – λαϊκό σπίτι που δεν έχει να πληρώσει.
Άμεσος διακανονισμός χωρίς να απαιτείται προκαταβολή. Δόση με βάση τη δυνατότητα του κάθε νοικοκυριού.
Μείωση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος στα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά, τους ανέργους, τους άπορους, τους μικρούς επαγγελματίες, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων.

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση

που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας

Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, 10:00πμ

στο κτήριο της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων»

Διαβάστε επίσης