Στον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρ. Νικολάου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας – ΦΩΤΟ

συζητήθηκαν τα προβλήματα του Σώματος

Σε άριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας με τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου στο γραφείο του το πρωί της Τρίτης.

Την Ένωση, εκπροσώπησε ο πρόεδρος Χάρης Τσίτσικας και ο γγ Γιώργος Μπαλάσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και ο Αστυνομικός και πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Κάτω Αχαΐας Ευάγγελος Τησαρχόντος.

Η συζήτηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με κύριο θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στην περιφέρεια και πώς οι φορείς της αυτοδιοίκησης μπορούν να σταθούν αρωγοί στο δύσκολο έργο τους. Επίσης, τέθηκαν τα ζητήματα της αστυνόμευσης της περιοχής και κυρίως ταν απομακρυσμένων χωριών, η μέχρι σήμερα λειτουργία του Τμήματος Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, που ιδρύθηκε μετά από πιέσεις της δημοτικής αρχής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Χάρης Τσίτσικας, αναφέρθηκε στα κενά και τις ελλείψεις του σώματος, με τον δήμαρχο να δηλώνει πρόθυμος να στηρίξει κατά το δυνατό, τις προσπάθειες των αστυνομικών υπαλλήλων να αντεπεξέλθουν καθημερινά υπό δύσκολες συνθήκες. 

Διαβάστε επίσης