"Πάρε με αγκαλιά..." - Η έκκληση του παρ' ολίγον αυτόχειρα στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επί ώρα στεκόταν ένα βήμα από το κενο, βρισκόταν έξω από προστατευτικά κιγκλιδωματα της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου "Χαρίλαος Τρικούπης", έχοντας εκφράσει την πρόθεση να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι δυνάμεις του φέρεται να αρχίζουν να το εγκαταλείπουν με την κόπωση να είναι πλεόν εμφανής, ενώ η επικοινωνία με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ, που προσπαθεί να τον μεταπείσει βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Με την πλάτη στραμμένη στην θαλάσσια περιοχή, οπως αποκαλύπτει το tempo24.news, απευθύνεται σε Ανώτατο Αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που βρίσκεται στο σημείο..."Πάρε με αγκαλιά" του λέει και εκείνος ικανοποιεί χωρίς δεύτερη σκέψη την επιθυμία του. Αστυνομικός και ο 35χρονος παρολίγον αυτόχειρας, βρίσκονται σφιχτοαγκαλιασμένοι και έτσι δίνεται τέλος, στην περιπέτεια του. 

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. όπως έγραψε χθες το tempo24.news, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω ερωτικής απογοητεύσης που σε συνδυασμό με την πρόσφατη απώλεια της μητέρας τους, επιδείνωσε την ήδη βεβαρυμένη ψυχολογία του.

Το δράμα πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Μ.Κ.Π

 

Διαβάστε επίσης