Πρώτη νίκη στη Super League για τον Απόλλωνα Σμύρνης, 1-0 την Ξάνθη

Έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένει 14 ολόκληρες αγωνιστικές για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Απόλλων Σμύρνης το κατάφερε αυτό την Κυριακή. 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβλήθηκε με 1-0 της Ξάνθης στη Ριζούπολη για την 14η αγωνιστική της Super League και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. και πλέον είναι στο -3 από τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Λεβαδειακό.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που έμελλε να κρίνει την τύχη του αγώνα στο σκορ στο 59ο λεπτό, όταν ο Μπεντινέλι, έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ζίβκοβιτς.
Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 1-0
Γκολ: 59' Μπεντινέλι (Απόλλων)

Κίτρινες: Tζανετόπουλος (Απόλλων), Λούκιτς (Απόλλων), Γκίνο (Απόλλων), Ντουρίτσκοβιτς (Ξάνθη), Σιλά (Ξάνθη), Ελ-Χέλβε (Απόλλων), Σικαμπάλα (Απόλλων)

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον – Κοντοές (40' Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα – Κονέ, Γκίνο (77' Ναδάλες), Ντεφεντερίκο (50' Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Ακόστα – Ελ-Χέλβε

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά – Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς – Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο (46' Κάστρο), Γέντρισεκ

Διαβάστε επίσης