Ο Ιαβέρης έδωσε ένα νεφρό του στον γιο του

15/12/2018 | 21:58

Ο Ιαβέρης δώρισε ένα νεφρό του στον γιο του, που από το 2014 έπασχε από νεφροπάθεια. Η μεταμόσχευση έγινε σήμερα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και κράτησε περίπου επτά ώρες.

Ο κατά κόσμον Αναστάσιος Μαρκουίζος προσέφερε ένα από τα δύο νεφρά του στον γιο, που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να δεχθεί μόσχευμα εξαιτίας αλλεπάλληλων λοιμώξεων, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε συνεχείς αιμοκαθάρσεις.

Την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν πατέρας και γιος μπουν στο χειρουργείο για τη μεταμόσχευση, ο Κωνσταντίνος ανάρτησε μια φωτογραφία με τον πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας το με μία λιτή λεζάντα: «Καλέ μου». 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της