Πάτρα: "Καταδρομικές" επιχειρήσεις επανασύνδεσης ρεύματος - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη έξω από το κτίριο της ΔΕΗ

συνάντηση του εργατικού κέντρου με τον δήμαρχο

Με κεντρικό σύνθημα κανένα λαϊκό σπίτι στην Πάτρα χωρίς ρεύμα τις ημέρες των εορτών, εργατικά σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας σε συνεργασία με τον Δήμο, συντονίζουν τη δράση τους, προκειμένου  να προχωρήσουν σε επιχειρήσεις επανασύνδεσης του ηλεκτρικού σε νοικοκυριά που ζουν στο σκοτάδι, 

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον max fm ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ήδη έχουν προγραμματιστεί συσκέψεις, ώστε να καταγραφούν τα περιστατικά και να συντονιστούν οι ενέργειες. Ο κ. Αγγελόπουλος, σε σχετική ερώτηση, δεν δέχθηκε τον όρο "καταδρομικές" επιχειρήσεις, ωσόστο όμως άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα, ενδεχομένως από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων αναμένονται να γίνουν δεκάδες ενέργειες επανασύνδεσης, ώστε καμία οικογένεια να μη βρίσκεται στο σκοτάδι τις μέρες των Χριστουγέννων. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κέντρου, Κώστα Σπανό, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας, Δημήτρη Πελεκούδα, ενημερώνοντας για τη συγκέντρωση που διοργανώνεται την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη στις 10:00 π.μ. στο κτίριο της ΔΕΗ, με αίτημα «Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα στις γιορτές, καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια».

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για  τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και ανάφεφε ότι στην Πάτρα, σε 300 περίπου οικογένειες έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ξεπερνούν τις 10.000 τα ειδοποιητήρια της ΔΕΗ που ενημερώνουν για επικείμενη διακοπή.

 

Διαβάστε επίσης