Χρήστος Νικολάου: «Ο Άγγελος Τσάμης σηματοδοτεί την ενδυνάμωση και την ανανέωση»

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, μετά από μακρά συνεργασία και συζητήσεις που είχε με τον γνωστό και καταξιωμένο Αχαγιώτη αθλητή κ. Άγγελο Τσάμη, συμφώνησαν στην συμπαρατάξή του με τη Δημοτική Παράταξη  «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», κατά τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του 2019.Μάλιστα μετά από χρόνια ο διεθνής καλαθοσφαιριστής επέστρεψε αγωνιστικά στην γενέτειρά του και στην ομάδα της Αχαγιάς ’82.

Ο κ. Τσάμης, δέχθηκε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας, δίνοντας το δικό του αγώνα για την έδρα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ένας συντοπίτης, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον αθλητισμό της περιοχής, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου του και να προσπαθήσει για την πρόοδο της περιοχής, μαζί με άλλα εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Η απόφασή του, να συστρατευθεί με τη  Δημοτική Παράταξη  «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» , σηματοδοτεί την ενδυνάμωση της προσπάθειας που αυτή δίνει, στη Δημοτική Αρχή, όπως και την ανανέωση που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο δήμος.

 Τον  ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αλλά και σε όλους όσοι συναποτελούμε την Δημοτική Ομάδα, η οποία νικηφόρα πορεύτηκε στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 και σύντομα θα ξανακριθεί».