Διαψεύδουν «κρούση» σε Λίνα Νικολακοπούλου για δήμο Αθήνας - Ψάχνει ο Αλέξης Τσίπρας

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ που θα διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας στις εκλογές του 2019 και υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εύρεση προσώπων.

Κομματικές πηγές μιλώντας στο iefimerida έλεγαν πως στην παρούσα φάση «τέσσερα ονόματα είναι πάνω στο τραπέζι», ενώ διευκρίνιζαν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις.

Στους δυνάμει υποψηφίους περιλαμβάνονται μάλιστα και μη κομματικές υποψηφιότητες. Ωστόσο, ο κύριος παράγοντας που θα καθορίσει την επιλογή Τσίπρα σχετίζεται εντέλει με την ευχέρεια που θα έχει ο εκλεκτός ή η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική αντιπαράθεση. Αφού και στην αυτοδιοίκηση, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να αναδείξει τις διαχωριστικές γραμμές της από τη Νέα Δημοκρατία.

Διαψεύδουν «κρούση» σε Λίνα Νικολακοπούλου

 Στο μεταξύ, η...ονοματολογία συνεχίζεται και τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως έγινε κρούση από τον Πρωθυπουργό στην γνωστή στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. 

Πράγμα που το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει κατηγορηματικά, παραπέμποντας στις ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Σταθερό φαβορί ο Νάσος Ηλιόπουλος

Με δεδομένο πάντως ότι από την Κουμουνδούρου λένε ότι «σιγά σιγά πλησιάζουμε στις ανακοινώσεις», μένει να φανεί ο υποψήφιος για την Αθήνα θα είναι τελικά ο νυν υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος, τον οποίο έχουν ...φωτογραφήσει ουκ ολίγα στελέχη.


 iefimerida.gr