Ρίχνουν φόλες σε σκυλιά ακόμα και μέσα σε αυλές! Αυξάνονται τα κρούσματα στα χωριά της δυτικής Αχαΐας - ΦΩΤΟ

νέα περιστατικά σε Αχαϊκό και Πέττα

Αυτή την σοκαριστική εικόνα αντίκρισε κάτοικος στο Αχαϊκό δυτικής Αχαΐας με το νεκρό σκολάκι της, μπροστά στα μάτια της.

Το σοκ το πρωί, ήταν μεγάλο. Η αγανάκτηση μεγαλύτερη. Δεν είναι το μοναδικό. Όπως μεταφέρει η Ιωάννα Παναγιωτοπούλου, πέρσι, άγνωστοι πέταξαν φόλες μέσα στην αυλή του σπιτιού της. Οι δράστες δηλητηρίασαν δύο τότε. Η κ. Παναγιωτοπούλου, ζει πάλι την ίδια φρίκη. 

Νέο περιστατικό, όμως δηλητηρίασης σκύλου, είχαμε πάλι στο Πέττα. Όπως μεταφέρουν κάτοικοι του χωριού, δεν πέρασε ένας μήνας και άγνωστοί γέμισαν πάλι δηλητηριασμένες τροφές τους γύρω δρόμους. 

Από τα κρούσματα και τις μαρτυρίες, φαίνεται ότι η δράση αυτών που ξεσπούν σε αθώες ψυχές, δεν σταματά στα αδέσποτα. Αφού υπάρχουν περιπτώσεις, που οι δηλητηριάσεις αφορούν και ζώα τα οποία βρίσκονται εντός ιδιωτικής έκτασης. 

Στα χωριά, ζητούν τη συνδρομή της Αστυνομίας, η οποία έχει βεβαιώσει ουκ ολίγα πρόστιμα και έχει προχωρήσει σε συλλήψεις. Παράλληλα, αναζητούν ένα χέρι βοηθείας από τον δήμο, ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των αδέσποτων. 

Διαβάστε επίσης