Στην Πάτρα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος για την... "Κόμισσα της Φάμπρικας"- Όταν η ΕΛ.ΑΣ. ανεβαίνει στο σανίδι

Στην Πάτρα βρίσκεται απόψε το βράδυ ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Άρης Ανδρικόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση – κωμωδία «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» του Κώστα Πρετεντέρη που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Royal.
Ο κ. Ανδρικόπουλος τίμησε με την παρουσία του την θεατρική προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. και την παράσταση στην πόλη καταγωγής του, ενώ το παρών έδωσαν και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Άρης Ανδρικόπουλος με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλλαδας, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά.

Ο κ. Ανδρικόπουλος ενώ συνομιλεί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαϊας Ταξίαρχο Βασίλειο Τσούρα και τον Αστυνομικό Διεθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη. 

Σκηνή από την παράσταση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Διαβάστε επίσης