Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Εξάρχεια - Καισαριανή μια … μολότοφ δρόμος

με φοντο την καταδρομική επίθεση στη βάση των ΜΑΤ

Οξύτατη ήταν η αντίδραση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών με αφορμή την επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη στη βάση των ΜΑΤ στην Καισαριανή. «Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο, μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε. Τα άτομα επέδειξαν τέτοια αδιαφορία και θράσος, που χτύπησαν σε ώρα αιχμής, με ανοιχτά καταστήματα και περαστικούς. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών .

Όπως επισημαίνουν, «πριν λίγες μέρες όταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α. δέχθηκε επίθεση κάποιοι μας έλεγαν «μην αρχίσετε να φωνάζετε πάλι εσείς οι συνδικαλιστές, αυτή η επίθεση συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια». Όμως μετά από 10 ημέρες ξανάγινε !!! Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην γίνει «θεσμός», όπως οι επιθέσεις στα Εξάρχεια».

«Η απορία που εμείς έχουμε είναι ποιες μαγικές ιδιότητες έχουν όλοι αυτοί και εμφανίζονται – εξαφανίζονται τόσο γρήγορα; Δεν θα πούμε άλλα γιατί θα «τρέχουμε» πάλι με Ε.Δ.Ε.Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο, μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε», προσθέτει η ανακοίνωση.

Τέλος, επισημαίνεται ότι «αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής δίπλα στους συναδέλφους μας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους σκοπούς της Δ.Α.Ε.Α. που παρά την καταδρομική τύπου επίθεση, αντέδρασαν. Δεν είναι και υπεράνθρωποι να τα κάνουν όλα, να αντιδράσουν, να καταδιώξουν, να κάνουν και συλλήψεις. Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε…».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης