Τίτλοι τέλους για την παράταξη του Γιάννη Δημαρά- Δεν "κατεβαίνει" στις εκλογές- Τι έχουν αποφασίσει τέσσερα στελέχη της

Η παράταξη που ίδρυσε ο Γιάννης Δημαράς έκλεισε τον πολιτικό κύκλο της

Η δημοτική παράταξη «Τώρα για την Πάτρα», όπως όλα δείχνουν, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν θα επανεμφανιστεί στις εκλογές του 2019.

Η παράταξη που ιδρύθηκε από τον Γιάννη Δημαρά και κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές το 2010, αφού πέρασε τα προηγούμενα χρόνια από πολλές φουρτούνες , δεν κατάφερε τελικά να βρει …απάνεμο λιμάνι και ουσιαστικά αυτοδιαλύεται…

Μια από τις τελευταίες συναντήσεις της παράταξης Δημαρά

 

Εκτός από έναν μικρό πυρήνα στελεχών , που κατά κύριο λόγο είχαν και πρωταγωνιστικό ρόλο επί δημαρχίας Γιάννη Δημαρά, οι υπόλοιποι έχουν αποστασιοποιηθεί, αν δεν έχουν εντελώς διαφοροποιηθεί. Όπως ο επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρέας Φίλιας!

Από την ώρα που ο Γιάννης Δημαράς αποχώρησε από την παράταξη, δίχως να υπάρξει διάδοχη κατάσταση η πορεία ήταν λίγο πολύ δεδομένη. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν για συνεργασία με άλλες δημοτικές κινήσεις δεν ευοδώθηκαν και πλέον απέμειναν τέσσερα στελέχη που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για κάθοδο στις εκλογές του Μαϊου.

Πρόκειται για τους πρώην αντιδημάρχους Γιώργο Σιγαλό, Παναγιώτη Βαφέα, Χαράλαμπο Στανίτσα και Θεοχάρη Μασσαρά, που μετά από συζητήσεις με την εναπομείνασα ενεργή ομάδα αποφάσισαν να μπουν στον εκλογικό στίβο.

Σε  "ναυάγιο" κατέληξαν οι συζητήσεις με άλλες δημοτικές παρατάξεις 

 

Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν καταλήξει εάν αυτό θα αφορά τις δημοτικές ή τις περιφερειακές εκλογές, καθώς ο Γιώργος Σιγαλός μάλλον προσανατολίζεται στην υποψηφιότητα για την Περιφέρεια, εντασσόμενος στον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Τελικές αποφάσεις πάντως , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, θα ληφθούν στις αρχές του νέου έτους. Eάν η «ομάδα των 4» θα ενταχθεί σε κάποια δημοτική παράταξη, αν θα διασκορπιστούν, ή εφόσον υπάρξει νέα δημοτική κίνηση , που να τους καλύπτει πολιτικά, να ενσωματωθούν.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ