Πώς θα είναι το βασιλικό μωρό σε δέκα χρόνια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

σύμφωνα με Αμερικάνο σκιτσογράφο

Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας,  το Κέιμπριτζ απέκτησε πριγκίπισσα μετά από 182 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετσυνάντησε την δισέγγονή της και τα στοιχήματα για το όνομα του νεογέννητου γαλαζοαίματου μωρού σταμάτησαν, αφού η απόφαση πάρθηκε… Charlotte Elizabeth Diana.

Οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, όμως, δεν λένε να σταματήσουν να ασχολούνται με την μικρή Charlotte.

Αυτή τη φορά ο Αμερικανός σκιτσογράφος Joe Mullins τους δίνει μία γεύση για το πώς θα είναι η μικρή πριγκίπισσα σε δέκα χρόνια.

Ο Αμερικανός σκιτσογράφος πήρε τις φωτογραφίες των γονέων και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έφτιαξε το δικό του σκίτσο για το πώς θα είναι η Charlotte σε ηλικία δέκα ετών.

285575c300000578-3068757-image-a-2_1430831350480.jpg

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Joe Mullins η μικρή θα πάρει το χρώμα των μαλλιών και την μύτη από την μαμά της την  Κέιτ Μίντλτον ενώ το σαγόνι και τα χείλη της από τον μπαμπά Ουίλιαμ. Τα μάτια της θα είναι γαλαζοπράσινα, κληρονομιά και των δύο γονέων.

Ο Joe Mullins έχει εργαστεί σε ιατροδικαστικά εργαστήρια για έντεκα χρόνια και με τα σκίτσα του έχει βοηθήσει στις εξιχνιάσεις εξαφανίσεων βοηθώντας έτσι να βρεθούν αμέτρητα εξαφανισμένα παιδιά στις ΗΠΑ. Ο ίδιος δήλωσε πως η μικρή Charlotte: «Θα είναι σίγουρα αξιαγάπητη, αφού τα γονίδια και από τις δύο πλευρές προδιαθέτουν για την ομορφιά της».

Πηγή: Daily Mail