Κούγιας: «Η ΑΕΛ δεν κατεβαίνει να παίξει με την ΑΕΚ»

Ο Αλέξης Κούγιας τα έβαλε με τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Κοτσάνη στο παιχνίδι της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ υποστήριξε σε δήλωσή του πως η ομάδα του δεν θα κατέβει να παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί, για τη 14η αγωνιστική, στις 16 Δεκεμβρίου στο AEL FC Arena (17.15).

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια: 

«Έχω δώσει πολύ μεγάλους αγώνες από το 1996 και μετά για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί 4 χρόνια με προστάτευε η Ελληνική Αστυνομία γιατί κατήγγειλα τους κακοποιούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πλήρωσα πολύ ακριβά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με την Παναχαϊκή και αγωνιστικά και οικονομικά. Έχω πληρώσει για όλες τις αλήθειες που έλεγα, γιατί δήθεν με τις δηλώσεις μου δυσφήμιζα το ελληνικό ποδόσφαιρο, περισσότερα από 750.000€ πρόστιμα. Όλα αυτά τα έκανα για να ξεβρωμίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι για να το παραβρωμίσω.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν ξεβρώμισε, αλλά με αναγκάζει αυτό που συμβαίνει να καταθέσω αύριο στον εξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Γραμμένο όλα τα δελτία της ΑΕΛ. Το είχα δηλώσει ότι θα το κάνω μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη και τη χυδαία διαιτησία του Λάμπρου και του Γιαννίκου. Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.

Δυστυχώς οι οικονομικές μου δυνατότητες δεν μου επιτρέπουν να είμαι ιδιοκτήτης ούτε του ΠΑΟΚ, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επιτρέπω σε κανένα υποκείμενο να με προσβάλλει, να προσβάλλει την ιστορική ομάδα μου με ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα και τους χιλιάδες οπαδούς μας. Ντρέπομαι γιατί δυσφημίζομαι σαν προσωπικότητα συνυπάρχοντας με όλα αυτά τα υποκείμενα. Ελπίζω ο Λουτσέσκου να μην βρίσει τον Κρίστινσον στη Λάρισα στο δεύτερο γύρο. Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με την ΑΕΚ του κακοποιού του ελληνικού ποδοσφαίρου του Γιάννη Παπαδόπουλου, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορεί να το σώσει ούτε ο Βασιλειάδης, ούτε η επιτροπή της FIFA, ούτε ο Αλέξης Δέδες, ούτε ο εξυγιαντής του δικηγόρος κ. Γραμμένος».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ