ΚΙΝΑΛ: Ποια ονόματα έχουν "κλειδώσει", ποια "παίζουν" και ποια ακούγονται για το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τα κομματικά επιτελεία του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της ολοκλήρωσης σύνθεσης των ψηφοδελτίων ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Η τελική έγκριση των ψηφοδελτίων θα γίνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Της συνεδρίασης θα προηγηθεί γύρος τηλεφωνημάτων, από σήμερα Δευτέρα του Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη, προκειμένου να ενημερώσει όσους θα πάρουν το «χρίσμα» συμμετοχής στους εκλογικούς συνδυασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, δεδομένη θεωρείται και του νυν Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου και σίγουρη επίσης του πολιτευτή Ηρακλή Ρούπα.

Στη λίστα των υποψηφίων σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «το καρφί» θα βρίσκονται ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, η Λεμονιά Νικολοπούλου, ο Μαρίνος Σκανδάμης, η Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα, η Ολυμπία Λόη και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος. Πληροφορίες θέλουν και το όνομα της Αθηνάς Χρυσανθοπούλου να βρίσκεται σε εκείνα που εξετάζει η ηγεσία του κόμματος.

Το όνομα του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ωστόσο αποτελεί «έκπληξη», καθώς ο πρώην Δήμαρχος Συμπολιτείας, ήδη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον και βρίσκεται στο στάδιο ζυμώσεων,  για τη διεκδίκηση του Δήμου Αιγιαλείας.

(Με πληροφορίες εφημερίδα «Το Καρφί»)

Διαβάστε επίσης