Η εξομολόγηση της Μπέλα Χαντίντ: η μάχη της με την κατάθλιψη

Εξώφυλλα, καμπάνιες, κορυφή, ακριβά συμβόλαια, συμφωνίες και δουλειές έχει δουλέψει με Chanel,  Balmain, Dior. είναι ένα από τα κορυφαία και πιο ακριβοπληρωμένα super model σε όλο τον κόσμο. Για κάποιους είναι η ωραιότερη γυναίκα, για άλλους ανάμεσα στις ωραίοτερες όλων των εποχών, η ίδια όμως δεν νιώθει καθόλου καλά με την εικόνα της,

Σε συνέντευξή της η μόλις εικοσιενός χρόνων Μπέλα Χαντίντ εξομολογήθηκε ότι υποφέρει από κατάθλιψη, λέγοντας πως ήταν 15 χρόνων όταν έπαθε την πρώτη κρίση πανικού με αφορμή σχολικό εκφοβισμό που δέχτηκε.

Μεγαλώνοντας σε ηλικία οι κρίσεις που είχε πολλαπλασιάζονταν και εντέινονταν. Στην εφηβεία της, σύμφωνα με όσα είπε η Μπέλα, μισούσε τους μεγάλους γοφούς της και γενικότερα το σώμα της. Αυτή η σύγκριση έδινε τεράστιο μέγεθος στην απογοήτευσή της όταν συνέκρινε το κορμί της με αυτό της αδελφής της, Τζίτζι,  που πάντα ήταν αθλητικό.

 «Είχα μικρή μέση και μεγάλους γοφούς, κάπως τροφαντούς. Τώρα πια τους αγαπώ, όπως και το πρόσωπό μου που τότε το θεωρούσα κοκκαλιάρικο. Πάντα έκανα σύγκριση του εαυτού μου με τη Τζίτζι,  κι αυτό μου έβγαζε ακόμα πιο μεγάλη ανασφάλεια».
Πηγή: thetoc.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ