Madonna για Lady Gaga: «Μην τα βάζεις μαζί μου!»

H μακροχρόνια κόντρα της Μadonna με την Lady Gaga φαίνεται πως έχει αναζωπυρωθεί.

Αυτή τη φορά η αιτία είναι ένα video που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο η Lady Gaga λέει: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και τα 99 να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά χρειάζεται μόνο ένα για να αλλάξει τη ζωή σου».

Υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι στους οποίους αυτή η φράση ακούστηκε οικεία. Τη Δευτέρα, η Madonna ανέβασε ένα Instagram story, από μια συνέντευξή της στα '80s, στην οποία έλεγε «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα που είπε οτι δεν του άρεσε».

Ακολούθησε και ένα post στο οποίο έγραφε «μην τα βάζεις μαζί μου», το οποίο ξεκίνησε έναν πόλεμο μεταξύ των fans στα σχόλια.


Παρόλο που και η Lindsay Lohan έκανε μια παρεμφερή δήλωση σε πρόσφατη συνέντευξή της, λέγοντας «Μπορεί να κάνω 99 πράγματα σωστά και ένα λάθος, αλλά σε αυτό το ένα θα επικεντρωθούν όλοι», η Madonna δείχνει να έχει συγκεκριμένα πρόβλημα με την Gaga.

Το 2012, η Βασίλισσα της pop είχε εκφράσει δημοσίως την πεποίθησή της για την "αντιγραφή" της δουλειάς της από την Lady Gaga. Ειδικότερα αναφέρθηκε στο «Born This Way», το οποίο σύγκρινε με το «Express Yourself».

Η Lady Gaga από την άλλη, δήλωσε ότι αυτό που κάνει είναι αρκετά διαφορετικό από την Madonna, καθώς εκείνη γράφει και παράγει μόνη της τη μουσική της. Πάντως και οι δυο γυναίκες έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί μια εκατέρωθεν αγάπη και θαυμασμό.

Διαβάστε επίσης