Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης - Τι αποφασίστηκε σε συνάντηση της παράταξης

Η απόφαση πάρθηκε προ ημερών. Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ως επικεφαλής της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας».

Βέβαια από την προηγούμενη αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση πολλά άλλαξαν τόσο για τον  πρώην βουλευτή, όσο και για την παράταξή του. Ωστόσο , όπως φαίνεται η παράταξη θα δώσει πάλι το παρόν, με άλλη βεβαίως πολιτική πλατφόρμα, από εκείνη των εκλογών του 2014, όταν υπήρχε η επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ της Τετάρτης, σε αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας, συναντήθηκαν περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης από τους τρεις νομούς και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν (όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά) θα δώσουν και πάλι την μάχη των εκλογών.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν νέα συναντήσεις και επαφές , προκειμένου το ψηφοδέλτιο να στελεχωθεί με νέα πρόσωπα.

Η «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» θα στηριχθεί από την Λαϊκή Ενότητα, καθώς ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του, προ καιρού, στο SUPER B NEWS, όταν βρέθηκε στην Πάτρα, είχε υπογραμμίσει πως  η ΛΑΕ θα στηρίξει στις περιφερειακές εκλογές το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Χατζηλάμπρου.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη το 2014 είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και είχε λάβει ποσοστό  16,81%  67.406 ψηφοδέλτια), πίσω από την παράταξη του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Ανδρέα Κατσανιώτη.

Στην πορεία του χρόνου, τόσο ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, όσο και οι περιφερειακοί του σύμβουλοι είχαν διαφοροποιηθεί από το κυβερνών κόμμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ