Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 18χρονου στην Καβάλα

06/12/2018 | 20:44

Ανακοίνωση για τη δολοφονία του 18χρονου στην Καβάλα το βράδυ της Τρίτης και την εξιχνίαση της υπόθεσης εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία αναφέρεται και στη σύλληψη του δράστη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 

«Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 18χρονου αλλοδαπού στην Καβάλα.

Ο 18χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε δρόμο στην πόλη της Καβάλας, προχθές (4-12-2018) το βράδυ, φέροντας διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο, από τον λαιμό στην αριστερή ωμοπλάτη.

Στο σημείο μετέβησαν και πραγματοποίησαν αυτοψία εξειδικευμένα εγκληματολογικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας και Ιατροδικαστής.

Με βάση τα ευρήματα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση των ερευνητικών δεδομένων ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες στην Καβάλα 17χρονος, φίλος του θύματος, ο οποίος κατά την εξέταση του ομολόγησε την πράξη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας».

 

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης