Πάτρα: Η 2η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων στην Αγορά Αργύρη

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η  Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π.&Α.Κυριακού, Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Κλινικό Παρατηρητήριο για τη Διαγνωστική Εκτίμηση επικίνδυνων Συμπεριφορών στην Εφηβεία, συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» για πρώτη φορά στην Αχαΐα υπό την επιστημονική επιστασία του Δρ. Δρίτσα Ιωάννη, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕΙ  Δυτικής Ελλάδας. Οι Ακαδημίες Γονέων στη Πάτρα πραγματοποιούνται παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων που θα υλοποιηθούν  σε δώδεκα (12) περιοχές της Αττικής αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας. Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία στο χώρο της Υγείας, θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, Δευτέρα ή Τετάρτη, ώρα 17:30-19:30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.  

Την Παρασκευή 7/12/2018  ,ώρα 17:30-19:30  θα υλοποιηθεί στην Πάτρα  η 2η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων με κεντρική ομιλήτρια την κ Χέλμη Μαρία -Ελένη, Ψυχολόγο-Φιλόλογο, MSc MSc  Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών,  με θέμα:

« ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ και  ΔΕΠΥ, Ανίχνευση, Διάγνωση, Αντιμετώπιση»

Συμμετέχουν το Σωματείο Καλλιπάτειρα, την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, την Ομοσπονδία Γονέων κ Κηδεμόνων Αχαΐας, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το  Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, και τα Πειραματικά σχολεία Λάγγουρα Πατρών.

XΩΡΟΣ : Αγορά Αργύρη Πολυχώρος,  Πάτρα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ