Τι απαντά ο εργοδότης που φέρεται να γρονθοκόπησε με σιδερογροθιά τον ντελιβερά

Την σιωπή του «έλυσε» ο εργοδότης που σύμφωνα με καταγγελία του πρώην εργαζομένου τον χτύπησε με σιδερογροθιά και τον απείλησε επειδή έλειψε μία μέρα από την δουλειά του επικαλούμενος ασθένεια.

Μιλώντας στον ANT1, ο εργοδότης δήλωσε πως δεν χτύπησε κανέναν με σιδηρογροθιά.

«Δεν χτύπησαν κανένα με σιδηρογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ κανένας από το μαγαζί μου απλήρωτος», δήλωσε ο εργοδότης λίγες ώρες αφού άγνωστοι του έσπασαν το μαγαζί.


Ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως το ζήτημα της καταγγελίας έχει πάρει τη δικαστική οδό, συμπληρώνοντας πως όποιος έσπασε το μαγαζί του σχετιζόταν με την καταγγελία του διανομέα.

Ο εργοδότης υποστήριξε μάλιστα πως μετά την καταγγελία του πρώην εργαζομένου, Τάσου Τοπαλίδη, που πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, «οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί» του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία.

Να σημειωθεί πως αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου κατόπιν μήνυσης του 36χρονου ντελιβερά για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.

 

Διαβάστε επίσης