Νέες απειλές κατά μελών του ΕΣΡ: Σήμερα μία οικογένειά σας θα καεί ζωντανή

Νέο απειλητικό μήνυμα έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας με φαξ στο ΕΣΡ και είναι το δεύτερο τις τελευταίες ημέρες

μετά την απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού για το πρόστιμο των 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV με αφορμή το γκάλοπ για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.

''Σήμερα το βράδυ μία οικογένειά σας θα καεί ζωντανή. Εμείς το είπαμε, εσείς δεν το λάβατε υπ' όψιν σας οπότε για 150.000 ευρώ θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ!. Να δούμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει ονομασία σε κάποιο δρόμο δίνοντας το όνομα του καμένου οργάνου σας", αναφέρει η επιστολή που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ο καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μέλος της ανεξάρτητης Αρχής Γιώργος Πλειός.

«Είναι μια απειλή η οποία εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου, τουναντίον ενισχύει την διάθεσή μου να κάνω ακόμη πιο καλά την δουλειά που κάνω», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Πλειός.

«Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω κανονικά όπως μέχρι τώρα. Δηλαδή εξετάζουμε τις υποθέσεις, βλέπουμε αν υπάρχει παράβαση, επιβάλλουμε τις πρέπουσες κυρώσεις συστηματικά το ίδιο και περισσότερο. Δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους απειλές είναι σε θέση να κάμψουν τη λειτουργία του οργάνου ούτε την δική μου προσωπικά αποφασιστικότητα», λέει ο κ. Πλειός.

Όσον αφορά στην κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πλειός τόνισε ότι «είναι δική μου προσωπική απόφαση διότι με αφορά. Είναι μια απειλή και προς το πρόσωπό μου κι έχω το δικαίωμα να την διαχειριστώ όπως νομίζω. Πρέπει να ξέρει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι παράγοντες τι συμβαίνει. Νομίζω ότι έχουμε χρέος».

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη επιστολή όπως δημοσίευσε το ΑΠΕ ΜΠΕ διατυπώνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής των μελών της ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίες σχετίζονται με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ σχετικά με το «γκάλοπ» που είχε προβάλλει για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. Η επιστολή που έφθασε στο ΕΣΡ, επεκτείνεται ακόμα προς τα «κομμούνια» τους «gay» τους «αντιρατσιστές» καταλήγοντας ότι «εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια...».

Δείτε την δεύτερη επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ