Τα ζώδια σήμερα 4 Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αποχωρίζεσαι σήμερα, Κριέ, παλιές συνήθειες που σ’ είχαν κάνει να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Έρχεται η στιγμή των αποφάσεων και θέλεις ν’ αλλάξεις τη ζωή σου, ώστε να γίνει πιο ποιοτική. Υποστηρικτές σου σ’ αυτή σου την απόφαση θα είναι άτομα που σ’ αγαπούν και των οποίων την αμέριστη συμπαράσταση θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, έχουν και στιγμές που δοκιμάζονται. Καλό είναι σήμερα να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε ασχολίαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θ’ αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδιά σου. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, η μέρα σου θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις, που έπρεπε να έχουν ήδη τακτοποιηθεί. Η αλήθεια είναι, ότι παραμένεις ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο και ο προγραμματισμός σου θα σε βγάλει από αναρίθμητα προβλήματα. Κάποιο φιλικό σου άτομο θα δεχτεί να σε βοηθήσει σ’ ένα θέμα, το οποίο σε απασχολεί εδώ και καιρό κι η συμβουλή του θα σου κάνει πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Ταύρε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα κι η ευγενική συμπεριφορά, Ταύρε, θα είναι και σήμερα τα χαρακτηριστικά σου στη δουλειά. Θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σ’ εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα μιλήσεις με κάποια φιλικά σου άτομα, για κάποια προβλήματά τους που τα απασχολούν. Η συμβουλή σου θα αποδειχθεί πολύτιμη και θα δώσει λύση στα ζητήματα που τα ταλαιπωρούν. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Δίδυμε, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα κινηθούν ψηλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν πρέπει να έχεις άγχος για οτιδήποτε στη δουλειά σου, Δίδυμε, αφού τα θέματά της έχουν δρομολογηθεί με καλό τρόπο και σταδιακά θ’ απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου όμως δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες για το μέλλον και το πως να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε προβληματίζει ιδιαίτερα το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά να ξέρεις, ότι στο τέλος θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις, που θα σ’ ευχαριστήσουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Καρκίνε, σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, που μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, πρέπει φανείς προσεκτικός. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θ’ ακούσεις από κάποιο φιλικό σου άτομο ορισμένα πράγματα, τα οποία θα σε εκπλήξουν. Η συμβουλή μου είναι να μην πεις τη γνώμη σου, διαφορετικά μπορεί να παρεξηγηθείς στο μέλλον. Μην ξεχνάς επίσης, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και κάποιες υποθέσεις βρίσκονται ακόμη σε στασιμότητα. Στην πορεία όμως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά και θα νιώσεις αρκετά ευχαριστημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θέλουν μια ανανέωση και είναι απαραίτητο ο σύντροφός σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα σήμερα μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις το κοινό σας μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, Λέων, αλλά για ακόμη μια φορά θ’ ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις, που θα προέρχονται από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό και τη συνέπειά σου όμως, θα καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου θα εξασφαλίσεις συναντήσεις με άτομα κύρους, κάτι που προσπαθούσες εδώ και πολύ καιρό να καταφέρεις. Η κατάσταση διαμορφώνεται αρκετά ομαλά κι αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση, οπότε βλέπεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι. Θα σου παρουσιαστούν πάρα πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού στο μέλλον θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα πρόσθετη σημασία στη σχέση σου, Παρθένε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, μη δείχνεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω, να ξέρεις, σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, είναι μια χαρά, αλλά εσύ συνεχίζεις ν’ αγωνίζεσαι, για να γίνουν ακόμη καλύτερες. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, Ζυγέ μου, σήμερα θα σ’ εξοργίσουν πολύ. Καλό όμως είναι να μην πεις την άποψή σου και να συνεχίσεις τη δική σου πορεία, γνωρίζοντας ότι στο μέλλον ο μόνος δικαιωμένος θα είσαι εσύ. Ένα φιλικό σου άτομο θα είναι δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο σήμερα τη συμπεριφορά σου, για να μη δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα προχωρήσεις σε κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θ’ ασχοληθείς με κάποια υπόθεση ενός συγγενικού σου προσώπου. Ο Ερμής πάντως είναι ανάδρομος και φέρνει ασυνεννοησία μαζί με κάποια μπερδέματα που δεν περιμένεις. Καλό είναι να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα σε οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Σκορπιέ, βρίσκεται υπό τον έλεγχό σου. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο «σου κλείνει το μάτι», για να περάσεις τις επόμενες μέρες όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και κούραση στη μέρα σου, Σκορπιέ, οπότε κάποια στιγμή θα νιώσεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στις κινήσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αν είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα ετοιμάσεις τον προγραμματισμό σου για τη διαχείριση υποθέσεων που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Μερικά πράγματα που βρίσκονται σε στασιμότητα, δεν πρέπει να σ’ εκνευρίζουν, αφού είναι αυτό κάτι τελείως προσωρινό. Για όσα καθυστερούν ευθύνεται κυρίως ο ανάδρομος Ερμής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις πρωτότυπες κι επιτυχείς αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κινηθείς αρκετά στοχευμένα και δε θα δεχτείς επιπολαιότητα από οποιονδήποτε και για οτιδήποτε. Κάποιες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για το οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν επιδέχονται άλλης αναβολής κι εσύ είσαι αποφασισμένος να θέσεις όλα τα θέματα επί τάπητος. Πρέπει όμως να δείξεις κι αρκετή διαλλακτικότητα, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει εκνευριστική ασυνεννοησία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και άφησέ τον να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις, καθώς μπορεί να πεις πράγματα, που θα αποξενώσουν σημαντικούς συνεργάτες σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα βρεις πάρα πολλές λύσεις σε ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε μια συζήτηση που θα κάνεις με φιλικό σου άτομο, θα πεις αυτά που αισθάνεσαι ή σκέφτεσαι και η άποψή του θα φανεί πάρα πολύ χρήσιμη πάνω στο σχεδιασμό σου για το πως να κινηθείς στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, και να ξεκαθαρίσεις όσες προβληματικές καταστάσεις υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αντιμετωπίζεις επιτυχώς, Υδροχόε, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου. Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σου. Καλό είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους αύξησης των εσόδων σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Έχεις αναρίθμητες υποθέσεις που σε απασχολούν, Ιχθύ, άλλα κρατάς πάρα πολλά πράγματα μέσα σου. Είναι καιρός πια ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να εξωτερικεύεται και να λες σε δικά σου άτομα τι είναι αυτό που σε απασχολεί ή σε στεναχωρεί. Σε υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις, μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να φέρνει στασιμότητα, αλλά να ξέρεις, ότι στο μέλλον θα ολοκληρωθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει μόνο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, επειδή η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης