Πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του και βρήκε “βουνό” τις κλήσεις – ΦΩΤΟ

02/12/2018 | 17:09

Μια από τις πιο… πρωτότυπες συλλογές φαίνεται πως έκανε οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και αυτό γιατί όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύεται στην ομάδα “Active Thessaloniki” το παρμπρίζ του “στόλιζαν” τουλάχιστον 5 κλήσεις.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν, για άγνωστο χρονικό διάστημα, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά με Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Οι κλήσεις στο παρμπρίζ κέντρισαν τα βλέμματα των περαστικών και ορισμένοι ρωτούσαν για την ταυτότητα του ιδιοκτήτη.

Όταν εκείνος έκανε την εμφάνισή του, προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του. Πλέον καλείται να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του και βρήκε “βουνό” τις κλήσεις - ΦΩΤΟ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε