Η απίστευτη δήλωση Κούγια εναντίον των οπαδών που τον βρίζουν!

Η ιστορία του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε μερίδα οπαδών της Λάρισας και του Αλέξη Κούγια είναι γνωστή.
Οπαδοί της ΑΕΛ αρκετές φορές έχουν ζητήσει μετ’ επιτάσεως την αποχώρησή του από τον ιδιοκτησιακό θώκο της θεσσαλικής ομάδας, βρίζοντάς τον σχεδόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του συλλόγου.
Κάτι τέτοιο συνέβη και στον εντός έδρας αγώνα της Λάρισας με τον Πανιώνιο, όπου μερίδα οπαδών της ομάδας τον έβριζε εν χορώ αναρτώντας μάλιστα και πανό που έγραφε «Κοντέ πούλα».
Πάντως πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου γραπτή δήλωση, με εκφράσεις… πεζοδρομίου, η οποία μάλιστα αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σ’αυτήν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρεται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, μιλώντας για «αλβανάκια», «για βρόμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα» εννοώντας την Αλβανία, ενώ χρησιμοποιεί και σεξιστικό λόγο.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία πρωτόγνωρη δήλωση, που έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, από έναν παράγοντα ποδοσφαιρικού συλλόγου, με συμπεριφορές που παραπέμπουν σε χούλιγκαν, που μειώνει και δυσφημεί την ιστορική ομάδα της Λάρισας.
Η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:
«Προς τους 5 απέναντι εμπόρους ναρκωτικών και τα 25 μπασταρδάκια αλβανάκια τους, την κυρία Τούρτα και τον κύριο Τούρτα, που σε λίγο φυλακίζονται μαζί με τον Ελβίρ:
Όσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς».
«Ώρα 19:30:

Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας!

Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων.

Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα.

Οι Έλληνες Δικαστές όταν σε καταδικάζουν για ναρκωτικά και είσαι Αλβανός, την άλλη μέρα σε στέλνουν πίσω στη βρώμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα σου.

Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα.

Τον Ελβίρ, τον Ράγια, τον Μπέτσι, τον Τούρτα και τη χοντρή γυναίκα του θα τους τακτοποιήσω όπως πρέπει και πάντα με τον Νόμο».
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ