Ροντβάϊελερ δάγκωσε στο πρόσωπο 2χρονο παιδάκι – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο

Ενα μωρό μόλις 2 ετών νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο ράτσας Ροντβάϊλερ.

Το περιστατικό συνέβη στην Κυπαρισσία. Αγνωστο πως το μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε το παιδάκι στο μάγουλο αλλά και τον ώμο. Αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα. Το παιδί μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο όπου χειρούργοι επιμελήθηκαν άμεσα τα τραύματά του. Οπως μας έλεγαν γιατροι από θαύμα το σκυλί δεν δάγκωσε το παιδάκι στην καρωτίδα οπότε και θα είχε μοιραία κατάληξη, Το 2χρονο παιδί εξακολουθεί να νοσυηλεύτεαι στο Νοσοκομείο, ενώ λαμβάνει και αγωγή για κάθε ενδεχόμενο.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο