Μυστήριο με την εξαφάνιση του Αγρινιώτη Τάσου Πρέμου στο Άγιο Όρος

χάθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Ο Τάσος Πρέμος 61 χρόνων από το Αγρίνιο, χάθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου από τη Μονή του Αγίου Ξενοφώντος και όχι στις 8 του μήνα όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Το «Τούνελ» αποκάλυψε πως κάποιος κάλεσε από το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου τον γιο του, το πρωί της 9ης Νοεμβρίου. Ο γιος του δεν απάντησε γιατί βρισκόταν στη στρατιωτική μονάδα που υπηρετούσε.

Η εξαφάνιση του Πρέμου δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Όρους από μοναχό που τον αναζήτησε και δεν τον βρήκε, την επόμενη μέρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ρούχα του με μια πέτρα πάνω τους, σε βράχο της παραλίας που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Μονή. Στα ρούχα του υπήρχε η αστυνομική του ταυτότητα και ένα προσωπικό σημείωμα.

Το αυτοκίνητό του, βρέθηκε κλειδωμένο στο χώρο στάθμευσης οχημάτων «Ξενία» στην Ουρανούπολη, εκεί όπου το είχε σταθμεύσει ο ίδιος  πριν εξαφανιστεί.  Το ρεζερβουάρ του ήταν γεμάτο καύσιμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κελί που φιλοξενούνταν τα σάκο με τα πράγματα του, αλλά όχι το πορτοφόλι και το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που είχε μαζί του.

Διαβάστε επίσης