Με τον Γ. Ρώρο η πρώην Αντιδήμαρχος Βικτωρία Αγγελοπούλου

01/12/2018 | 08:26

Η Βικτωρία Αγγελοπούλου ξαναμπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο. Αποδέχθηκε κρούση του Γιώργου Ρώρου και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Πάτρα. Είχε θητεύσει στον Δήμο Πατρέων, στο σχήμα Φλωράτου, κατά την περίοδο 1998-2004, ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Δήμο Ρίου. Επέλεξε τις αποστάσεις από τις αιρετές θέσεις, αλλά όχι και από τα κοινά, στα οποία μετείχε με εθελοντικές πρωτοβουλίες. Αποφάσισε επάνοδο. Μας προϊδέασε γι’ αυτή, μετέχοντας σε πάνελ πολιτιστικο-αναπτυξιακό προ ημερών. (Καταφερτζής ο Γ. Ρώρος).

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)