Πάτρα: Υπό κατάληψη 7 σχολεία για το Μακεδονικό – Αντεγκλήσεις μεταξύ μαθητών – Προβληματισμός στη σχολική κοινότητα

Οι μαθητικές κινητοποιήσεις με το κλείσιμο σχολείων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό, έφτασε και στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, από το πρωί της Πέμπτης, 7 συνολικά σχολικά συγκροτήματα της περιοχής τελούν υπό κατάληψη, την ώρα που οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επκρατεί αναβρασμός στη μαθητική κοινότητα, με τις αντεγκλήσεις μεταξύ μαθητών να είναι συχνό φαινόμενο. Ειδικότερα στο 8ο Λύκειο Πατρών, πηγές αναφέρουν στο tempo24.news, πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο, σχετικά με το εάν θα κλείσει ή όχι το σχολείο. Το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα λειτουργεί κανονικά.

Ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τείνει αυξητικός αναμένεται να διευκρινιστεί πλήρως της επόμενη ώρα.

Την ίδια ώρα, συνολικα πέντε σχολεία, υπογράφουν τη διακύρηξη της Πανελλαδικής πρωτοβουλίας μαθητών κατά των εθνικιστικών καταλήψεων. Πρόκειται για το 6ο ΓΕΛ Πάτρας, 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας, 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, 2ο πειραματικό Πάτρας και το 13ο ΓΕΛ Πάτρας.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν, για σήμερα να έχει προγραμματιστει μαθητική πορεία.

Πανελλαδική πρωτοβουλία μαθητών κατά των εθνικιστικών καταλήψεων – Ποια πατρινά σχολεία υπογράφουν τη διακήρυξη

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ