Πάτρα: Επίσκεψη Έλενας Κονιδάρη στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας - ΦΩΤΟ

Συνάντηση με Κοτρωνιά και Τσούρα

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας,Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας,Ταξίαχο Βασίλειο Τσούρα συναντήθηκε η Έλενα Κονιδάρ,  στα πλαίσια των επαφών της με τις Αρχές και φορείς του Νομού.

7_0.jpg

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας και στη διάρκειά της η Έλενα Κονιδάρη συζήτησε με τους επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας θέματα που αφορούν, στην αστυνόμευση του Νομού και στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Κονιδάρη, έθεσε στους Ανώτατους αξιωματικούς θέματα όπως το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, η υλικοτεχνική υποδομή, το νέο Αστυνομικό Μέγαρο και τους δείκτες εγκληματικότητας, θέματα που όπως υπογράμμισε αφορούν άμεσα τους πολίτες και φυσικά τους αξιωματικούς και αστυφύλακες, άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στον Νομό.

Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Κοτρωνιάς όσο και ο κ. Τσούρας επεσήμαναν ότι η Αστυνομία έχει καταφέρει σημαντικές επιτυχίες στην αντιμετώπιση του εγκλήματος στην περιοχή με την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων και συλλήψεις ατόμων, ενώ δίνεται έμφαση και στην προληπτική αστυνόμευση.
Υπογράμμισαν δε ότι ήδη υπάρχει αύξηση σε αριθμό αστυνομικών που ενισχύουν το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Σε ότι αφορά στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας ανέφεραν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη πρωτοβουλίες σε συνεργασία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Διαβάστε επίσης