Επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα στην Πάτρα και εκδήλωση ενίσχυσης Φαρμάκη

ο Προεδρος της Ν.Δ θα παραστεί την Παρασκευή στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Ανδρέου

Από σήμερα Πέμπτη, οπως έγραψε το tempo24.news, θα βρεθεί στην Πάτρα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η κάθοδος Μητσοτάκη, έχει πολιτική χροιά, καθώς το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση, στήριξης του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη. 

Υπενθυμίζεται πως η επιλογή Φαρμάκη, αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δίνοντας του μάλιστα και το χρίσμα. Στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ στο "Royal Theater", oμιλητής θα είναι ο κ. Φαρμάκης με θέμα "Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επoμένη μέρα".

Ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα και την Παρασκευή, καθώς θα παραστεί στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου, Αποστόλου Ανδρέου.

1000.jpg

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μας Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα " η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επόμενη μέρα"την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο ROYAL PATRAS (παλιό Πτωχοκομείο) θα είναι παρών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που θα χαιρετήσει την εκδήλωση, καθώς  και ο Γραμ.  Πολιτικής Επιτροπής κ.Λευτέρης Αυγενάκης. 

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι τρεις ΝΟΔΕ της Ν.Δ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐας Ηλείας Αιτωλοκαρνανίας). 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΔΕ 
ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΙΑΣ

 

Διαβάστε επίσης