Συγκλονιστικό αντίο στον θρύλο Αλόνσο από Χάμιλτον και Φέτελ – ΒΙΝΤΕΟ

25/11/2018 | 21:12

Η 25η Νοεμβρίου 2018 θα μείνει χαραγμένη στους φίλους της Formula 1. Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να σφράγισε και τυπικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2018, μετά τη νέα νίκη (11η) στο Άμπου Ντάμπι, αλλά η ημέρα αυτή είναι ίσως περισσότερο σημαντική, αφού έτρεξε για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Φερνάντο Αλόνσο. 

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren αποχωρεί από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μια 11η θέση στο τελευταίο grand prix και δύο παγκόσμιους τίτλους, οι οποίοι φυσικά και είναι λίγοι για το ταλέντο του. Γιατί δεν ήταν ένας πιλότος σαν τους άλλους, αλλά ένας από τους κορυφαίους.

Και επειδή κορυφαίοι είναι τόσο ο Λιούις Χάμιλτον, όσο και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αποφάσισαν να του χαρίσουν μια στιγμή, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Μετά το τέλος του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, οι τρεις πιλότοι με τα μονοθέσιά τους βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης και έκαναν όλοι μαζί donuts, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο «ευχαριστώ» για όλα όσα προσέφερε στη Formula 1.

https://youtu.be/AzzQTqrk3-U

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα