Συγκλονιστικό αντίο στον θρύλο Αλόνσο από Χάμιλτον και Φέτελ – ΒΙΝΤΕΟ

25/11/2018 | 21:12

Η 25η Νοεμβρίου 2018 θα μείνει χαραγμένη στους φίλους της Formula 1. Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να σφράγισε και τυπικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2018, μετά τη νέα νίκη (11η) στο Άμπου Ντάμπι, αλλά η ημέρα αυτή είναι ίσως περισσότερο σημαντική, αφού έτρεξε για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Φερνάντο Αλόνσο. 

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren αποχωρεί από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μια 11η θέση στο τελευταίο grand prix και δύο παγκόσμιους τίτλους, οι οποίοι φυσικά και είναι λίγοι για το ταλέντο του. Γιατί δεν ήταν ένας πιλότος σαν τους άλλους, αλλά ένας από τους κορυφαίους.

Και επειδή κορυφαίοι είναι τόσο ο Λιούις Χάμιλτον, όσο και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αποφάσισαν να του χαρίσουν μια στιγμή, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Μετά το τέλος του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, οι τρεις πιλότοι με τα μονοθέσιά τους βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης και έκαναν όλοι μαζί donuts, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο «ευχαριστώ» για όλα όσα προσέφερε στη Formula 1.

https://youtu.be/AzzQTqrk3-U

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά