Οι οπαδοί διέκοψαν την συνέντευξη τύπου της Παναχαϊκή με τον Καραϊσκάκη

Μικρή ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αγώνα της Παναχαϊκης με την ΑΕ Καραϊσκάκη, καθώς μερίδα οπαδών της Πατρινής ομάδας μπήκε στην αίθουσα των συνεντεύξεων τύπου και την διέκοψε για λίγα λεπτά.

Οι οπαδοί απευθυνόμενοι τόσο στον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο όσο και τον παίκτη Παναγιώτη Κυνηγόπουλο  τους προέτρεψαν να μιλήσουν  για το τι συμβαίνει στην ομάδα, και άφησαν σαφείς αιχμές για τους μετόχους της Πατρινής ομάδας. 

«Πείτε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην ομάδα, μην τους καλύπτεται άλλο» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στη συνέντευξη τύπου απευθυνόμενοι προς τους Οφρυδόπουλο και Κυνηγόπουλο. Μετά από αυτό το περιστατικό, η συνεντευξη τύπου καθυστέρησε να ολοκληρωθεί με τους οπαδούς να βγαίνουν εκτός από την αίθουσα της συνέντευξης τύπου η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά μετά από λίγα λεπτά.

Μετά από λίγα λεπτά και με πρωτοβουλία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, οι προπονητές, οι παίκτες αλλά και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. αποχωρήσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

.gnomip.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ