Χάος στο Μπουένος Άιρες – Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα - Αναβλήθηκε το ματς

Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε ο δεύτερος σούπερ τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς. Οπαδοί επιτέθηκαν στο πούλμαν της Μπόκα την ώρα που κατευθυνόταν προς το «Μονουμεντάλ» με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μέλη της αποστολής της ομάδας. 

Οι οπαδοί της Ρίβερ έσπασαν τα τζάμια του οχήματος, ενώ επικράτησε ένταση, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού. 

Ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21:45 (Open TV) αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (25/11). Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.
H Μπόκα έχει τονίσει ότι δεν επιθυμεί να διεξαχθεί το ματς και δεν θα κατέβει να αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό της Πάμπλο Πέρες, ο οποίος νοσηλευόταν μετά την επίθεση, ενώ η FIFA, μέσω του προέδρου της Τζιάνι Ινφαντίνο πίεσε για να ξεκινήσει το ματς! Μάλιστα η Παγκόσμια Συνομοσπονδία απείλησε ακόμα και με αποκλεισμό πέντε ετών την Μπόκα από τις διεθνείς διοργανώσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ