Τοποθέτηση κλιματιστικού και επισκευές πλυντηρίου - Ό,τι χρειαστείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς

 

Το να είναι το σπίτι ολοκληρωμένο και ενισχυμένο από ηλεκτρικές συσκευές είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να ζείτε μέσα σε αυτό. Η επιλογή του σωστού κλιματιστικού και η επιλογή κουζίνας είναι το Α και το Ω για την απόδοση και την αξιοπιστία των συσκευών αυτών.

Πέρα από την αγορά των συσκευών, το σημαντικότερο είναι η σωστή εγκατάσταση και η συντήρησή τους κατόπιν. Φροντίστε για την απόδοση και την λειτουργικότητά τους, επιλέγοντας έμπειρους τεχνικούς και ψυκτικούς με ειδική άδεια για να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ό,τι χρειάζεστε.

Εγκατάσταση - τοποθέτηση κλιματιστικού         

Οι ειδικοί συνεργάτες πραγματοποιούν τοποθέτηση κλιματιστικού και την εξωτερική μονάδα στο σπίτι σας, γρήγορα και εύκολα. Με το πέρας των εργασιών, το ελέγχουν για να σας το παραδώσουν έτοιμο, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα προκύψει κάποιο μελλοντικό πρόβλημα στην απόδοσή του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκατάστασης ελέγχεται με ειδικό ανιχνευτή, με οργάνωση καλωδίων και η διαδικασία γίνεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Η εξωτερική μονάδα, πρέπει να βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και να προστατεύεται από τον ήλιο. Πάντα τοποθετείται λίγο πιο χαμηλά από την εγκατάσταση του κλιματιστικού που βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι ειδικοί συνεργάτες μας, σας παρέχουν ενυπόγραφη εγγύηση της εγκατάστασης!

Για εγκατάσταση air condition από τον ψυκτικό κλιματιστικών, ρωτήστε μας!

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων και πιάτων

Για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων και πιάτων απ’ όλες τις μάρκες όπως BOSCH, SIEMENS, PITSOS, επιλέξτε τους ειδικούς ηλεκτρολόγους της iqservice.

Κάνει περίεργους θορύβους το πλυντήριό σας; Βάζει νερά, δεν πλένει όπως πριν λίγο καιρό; Φτιάξτε το με την ειδική ομάδα της iqservice και συντηρήστε το όπως πρέπει για να το έχετε για πολλά χρόνια στη διάθεσή σας.  

Οι ειδικοί τεχνικοί έρχονται στον χώρο σας, μελετάνε την βλάβη, σας προτείνουν λύσεις και εν τέλει σας καθορίζουν ένα χρονοδιάγραμμα για να σας αποκαταστήσουν όλες τις βλάβες.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η ομάδα της IQ Service για να αποκαταστήσετε κάθε βλάβη στον χώρο σας. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς.

Άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!