Πάτρα: Ποια είναι η κατάσταση του μαθητή που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 15χρονο - Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο - ΣΟΚ στην σχολική και εκπαιδευτική κοινότητα για το αιματηρό επεισόδιο μέσα στο σχολείο!

ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του

Νεότερη Ενημέρωση: Καλά στην υγεία του είναι ο μαθητής που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μαθητή, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news. 

Το tempo24.news μίλησε με την Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου, όπου νοσηλεύεται ο μαθητής του 1ου Λυκείου της Πάτρας. Σύμφωνα με την κ. Γεωργιοπούλου, το τραύμα του νεαρού είναι στην ωμοπλάτη. Οι γιατροί του έκαναν ράματα, ενώ το ευτύχημα είναι ότι το τραύμα δεν είναι πολύ βαθύ και δεν επηρεάστηκαν ζωτικά όργανα. Σύμφωνα με την ενημέρωση, από την διοικήτρια του ιδρύματος, ο νεαρός θα παραμείνει σήμερα για νοσηλεία στο Καραμανδάνειο. 

--------------------

Νεότερη Ενημέρωση: Μαθητής της Γ' Γυμνασίου και μαθητής της Α Λυκείου, είναι οι πρωταγωνιστές, του μαχαιρώματος εντός σχολικού συγκροτήματος στην Ανθούπολη. 

---------------------

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, o δράστης είναι ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. 

Τη διερεύνηση της υπόθεσης, αναμένεται να αναλάβει το Α Αστυνομικό Τμήμα.  

Πρώτη Ενημέρωση: Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο 1ο Λύκειο της Πάτρας, στην Ανθούπολη. 15χρονος μαθητής τραυμάτισε με μαχαίρι άλλο μαθητή.

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Καραμανδάνειο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των δύο μαθητών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ